روغن پسته

سه‌شنبه 10 بهمن 1396 ساعت 16:27

روغن پسته به رنگ زرد طلایی بوده و یا زرد مایل به سبز دارد و دارای ۲۰ درصد از اسیدها چرب مختلف است .

خواص دارویی آن شبیه به خواص روغن بادام شیرین می باشد به خصوص در استعمال خارجی آن موثرتر می باشد .

از عصاره مغز پسته ، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید .

اسیدهای چرب تشکیل دهنده این روغن به ترتیب عبارتند از:

اسید اولئیک (اسید چرب امگا۹)

اسید لینولئیک (اسید چرب امگا ۶)

اسید پالمیتیک،

اسید استثاریک و اسیدلینولنیک (اسید چرب امگا۳).

اسیدهای چرب امگا ۳باعث کاهش خطر بروز حمله‌های قلبی می‌شوند و به همراه اسیدهای چرب امگا ۶ سیستم ایمنی را تقویت کرده و ایکوزانوییدها را تولید می‌کنند.

ایکوزانوییدها ترکیبات شبه هورمونی هستند که در تجمع پلاکت‌های خون، انقباض عروقی، واکنش‌های آلرژیک و ایمنی و حالات التهابی نقش دارند.

 

منظم کردن ضربان قلب با روغن پسته :

 خواص روغن پسته باعث منظم شدن ضربان قلب می شود و به اکسیژن رسانی به بافت ها  و سلول سازی کمک رسانی می کند.

روغن پسته بدلیل اینکه فاقد اسید چرب مضر می باشد.

در انتخاب این روغن به بیماران قلبی توصیه می شود.

اسید چرب (امگا۳) موجود در روغن پسته از بروز خطرات حمله  قلبی جلوگیری می کند.

 همچنین اسید چرب (امگا۶) سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، که یک ترکیبات شبه هورمونی (ایکوزانوییدها) تولید می کند.

که در انقباضات عروقی، سیستم ایمنی و التهابی و تجمع پلاکت های خون نقش موثری دارد.

 

تقویت پوست و شفاف کننده مو با روغن پسته :

 روغن پسته جزء روغن های است که استفاده زیادی در محصولات آرایشی و بهداشتی دارد.

روغن پسته باعث حالت چسبنده بودن در پوست ایجاد نمی کند.

برای ماساژ صورت و بدن که به صورت کرم یا لوسین استفاده می شود گزینه مناسبی است.

موها را جلا می دهد و از چین و چروک های که  دور چشم و یا صورت در سنین بالاتر می افتد جلوگیری  می کند.

درمان دیابت با روغن پسته :

روغن پسته یک جایگزین مناسب برای مواد غذایی یا روغن های که سرشار از قند و کربوهیدرات می باشد، محسوب می شود.

به خاطر همین خاصیت روغن پسته پزشکان به کلیه افراد دیابتی توصیه می کنند که از این روغن استفاده کنند که به هیچ عنوان مضر نیست.

ترمیم و بهبود انواع زخم ها :

 روغن پسته بدلیل دارا بودن اسید چرپ های ضروری (تک غیر اشباع) محققان و پزشکان  را بر آن داشته که  جهت گاز استریل و ترمیم زخم ها  که درپی جراحی های عمیق صورت گرفته از عصاره این روغن استفاده بهینه کنند.

چون اسید چرب موجود در روغن پسته به فیبروپلاست تبدیل می شود که به بهبود ترمیم زخم کمک موثری می کند.

 

نحوه خرید روغن پسته اصل (خرید روغن پسته) :

برای خرید روغن پسته اصل ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید و سپس با افزودن به سبد خرید این محصول را از فروشگاه اینترنتی رویکا خریداری کنید. 

 

روغن پسته

 

چنانچه به هر دلیل موفق به ثبت سفارش نشدید، می توانید با بخش پشتیبانی فروشگاه به شماره های زیر تماس حاصل نمایید .

۰۵۱۳۷۲۳۸۰۷۰

برای دیدن بیشتر محصولات مرتبط با روغن پسته اصل (خرید روغن پسته)  به دسته محصولات ارگانیک  مراجعه کنید.

از محصولات مرتبط با این محصول اعم  از روغن فندق نیز دیدن فرمایید.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.