X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری

روغن درخت چای Tea Tree Oil

یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ساعت 17:22

خواص روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای برای پیشگیری و درمان جوش و آکنه، از بین بردن جای جوش و کاهش چربی پوست بدون ایجاد خشکی مفید است و به طور ویژه در محصولات بهداشتی و دارویی پوست و مو استفاده می‌شود. برای آشنایی با خواص روغن درخت چای با ستاره همراه شوید.
یکی از روغن‌های گیاهی که غالباً نام آن بر روی محصولات بهداشتی و آرایشی مشاهده می‌شود، روغن درخت چای (Tea Tree Oil) است. این روغن حاوی میزان بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدان و مواد فعال است و خاصیت ضد باکتری، ضد ویروس و ضد قارچ آن باعث شده که از آن به وفور استفاده شود.




خواص روغن درخت چای

برخی از مهمترین فواید درمانی روغن درخت چای به شرح زیر می‌باشد:
  • درمان جوش و آکنه: یکی از مهم‌ترین و شناخته شده‌ترین خواص روغن درخت چای کمک به پیشگیری و درمان جوش های سر سیاه و آکنه است. همچنین استفاده از این روغن به از بین بردن جای جوش و آکنه کمک می‌کند. در واقع خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی کننده این روغن باعث از بین بردن باکتری‌های آکنه‌زا از سطح پوست می‌شود و از طریق لایه‌برداری پوست، به رفع جای جوش و آکنه کمک می‌کند.

  • پاکسازی پوست‌های چرب: استفاده از روغن درخت چای به عنوان یک شوینده برای پوست‌های چرب توصیه می‌شود و با تنظیم غدد چربی پوست به کاهش چربی پوست بدون ایجاد خشکی بیش از حد کمک نموده و باعث افزایش نرمی و لطافت پوست می‌شود.

  • ضد التهاب پوستی: استعمال روغن درخت چای به رفع التهابات پوستی به ویژه سوزش و التهاب پوست بعد از اصلاح کمک می‌کند. همچنین این روغن، برای درمان آفتاب سوختگی موثر است و به ترمیم آسیب ناشی از آن کمک می‌کند.

  • رفع شوره سر: روغن درخت چای به دلیل خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی که دارد برای درمان شوره سر بسیار مفید است و اضافه کردن چند قطره از آن به شامپو یا استفاده از شامپوهای حاوی این روغن برای رفع خارش و شوره سر بسیار موثر است.

  • درمان زگیل: در طب سنتی استفاده از روغن این گیاه برای درمان زگیل پوستی کاربرد دارد.

  • حفظ سلامت دهان و دندان‌ها: یکی دیگر از خواص روغن درخت چای، کمک به حفظ سلامت دهان و دندان‌ها است. استفاده مرتب از این روغن به عنوان دهانشویه، به دلیل خاصیت ضد باکتریایی، باعث از بین بردن تجمع میکروب‌ها در دهان می‌شود و به درمان التهاب لثه‌ها، درمان بوی بد دهان، درمان آفت دهان و پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها کمک می‌کند.

  • درمان گلو درد: غرغره کردن روغن درخت چای و استفاده از آن در زمان سرماخوردگی به درمان درد گلو کمک می‌کند و برای از بین بردن ویروس و باکتری‌های بیماریزا مفید است.


سایر خواص روغن درخت چای

دیگر مصارف روغن درخت چای در طب سنتی شامل درمان برخی انواع عفونت‌های قارچی مانند عفونت‌های قارچی ناخن و بیماری سندروم پای ورزشکاران، سلامت دندان، ضد انگل‌، واکنش‌های آلرژیک پوستی و عفونت‌های واژینال می‌باشد. همچنین می‌توان از آن به عنوان یک ماده پاک کننده خانگی برای شستشوی کاشی‌های سرویس بهداشتی و یا پرده‌های حمام استفاده نمود و مانع از رشد کپک و قارچ بر روی آنها شد.


 گیاه درخت چای

درخت چای گیاهی همیشه سبز است و در طبیعت ارتفاع آن به 6 تا 7 و گاهی به 15 متر می‌رسد. این گیاه بومی کشور چین است و از برگ‌های این گیاه به عنوان دارو استفاده می‌شود.
روغن درخت چای از تقطیر برگ‌های گیاه در برابر بخار آب به دست می‌آید. ترکیبات موجود در برگ این گیاه شامل مواد سلولزی، پروتئینی، صمغی و چربی، دکسترین، پکتین‌ها، نشاسته، قند، اسید گالیک، اسید اگزالیک، کورستین، الیاف، مواد معدنی، تانن، کافئین، ترکیبات معطر و دیاستاز است.

برچسب‌ها: روغن درخت چای

نحوه خرید و سفارش روغن ارگان

یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ساعت 17:21

روغن آرگان Argan چیست ؟


یکی از روغن‌هایی که این روزها نامش را زیاد می‌شنوید، 
روغن آرگان است.

 این روغن از مواد تشکیل‌دهنده‌ی متداول در اکثر شامپوها و محصولات زیبایی است. این روغن به دلیل سرشار بودن از ویتامین E و اسیدهای چرب، یکی از بهترین روغن‌های طبیعی برای رطوبت‌رسانی و جوان‌سازی پوست و مو است. تولید روغن آرگان در مقایسه با سایر روغن‌ها محدودیت دارد. به همین دلیل، از گران‌ترین روغن‌های موجود در بازار است.

 اگر به‌دنبال محصولی همه‌کاره، کاملا طبیعی و درعین‌حال فوق‌العاده مؤثر برای سلامت مو، ناخن‌ها و پوست‌تان هستید، بهتر است این محصول طبیعی را به عنوان یک گزینه‌ی عالی در نظر بگیرید. 

اگر باور ندارید که یک روغن بتواند این همه فایده داشته باشد، با ما همراه باشید تا با شگفت‌انگیزترین خواص روغن آرگان آشنای‌تان کنیم.


داشتن پوست، مو و ناخن‌هایی زیبا و شاداب، آرزوی بسیاری از مردم است و اگر شما هم یکی از این افراد هستید، پس باید حواس‌تان به رطوبت‌رسانی کافی و مناسب باشد.

 اغلب مردم فراموش می‌کنند که پوست‌شان را مرطوب کنند، در نتیجه سلول‌های خارجی و پوست‌شان خشک، ترک‌خورده و پوسته‌پوسته می‌شود. نرساندن رطوبت کافی به موها نیز آنها را بی‌جان و کدر نشان می‌دهد. از طرفی صابون‌ها و پاک‌کننده‌های امروزی درواقع برای پوست و مو بیش از حد خشن هستند و چربی‌های طبیعی آنها را ازبین می‌برند.




یک درمان طبیعی مانند روغن آرگان می‌تواند به بی‌تأثیری استفاده بیش‌ازحد از شامپو و شست‌وشوی زیاد دست‌ها و به‌طور کلی خشکی پوست کمک کند. این روغن حتی برای افرادی که پوست چرب دارند نیز مفید است، چون غدد چربی سعی می‌کنند با ترشح چربی بیش‌ازحد، خشکی ناشی از شست‌وشوی زیاد پوست را جبران کنند. این روغن طبیعی می‌تواند توازن طبیعی پوست را دوباره به آن بازگرداند.

روغن آرگان از چه گیاهی به‌دست می‌آید؟

بسیاری از مردم شنیده‌اند که روغن آرگان می‌تواند برای مو، پوست و ناخن‌ها فواید زیادی داشته باشد اما نمی‌دانند که این روغن از کجا به‌دست می‌آید. این روغن شگفت‌انگیز از دانه‌های درخت آرگان استخراج می‌شود که اغلب در مراکش وجود دارد. این صنعت قرن‌هاست که توسط بومیان مراکش اداره می‌شود. مردم مراکش نه‌تنها از برداشت این دانه‌ها برای استخراج روغن سود می‌برند، بلکه این درخت‌ها مقدار زیادی اکسیژن برای آب‌وهوای خشک آفریقا فراهم می‌کنند. با اینکه سازمان‌های دولتی از این درختان محافظت می‌کنند اما برداشت دانه‌های آنها با هدف استخراج روغن همچنان مجاز است.

خواص روغن آرگان برای مو



پیدا کردن یک مرطوب‌کننده‌ی طبیعی مناسب برای موها می‌تواند کار دشواری باشد. استفاده از آن برای موها باید آسان باشد و بتوان آن را به‌راحتی در صبح روز بعد شست. موها پس از استفاده از روغن باید نرم و لطیف شوند اما نباید حالت چرب پیدا کنند. 

روغن مناسب نباید باعث سنگین شدن و خوابیدن موها شود، چون این کار می‌تواند در موها شکستگی ایجاد کند.

 روغن آرگان در جلوگیری از شوره‌ی سر که نوعی عفونت قارچی به‌حساب می‌آید نیز مفید است. این روغن می‌تواند به بازگرداندن تعادل به پوست سر و موی شما کمک کند. برخی خواص شگفت‌انگیز روغن آرگان برای مو عبارتند از:

۱. نرم‌کننده‌ی مو

روغن آرگان می‌تواند جایگزین محصولات نرم‌کننده‌ی متداولی شود که برای موهایتان استفاده می‌کنید.

 این روغن مو را نرم و لطیف نگه می‌دارد. کافی است مقداری از آن را به موهایتان بمالید و پس از چند دقیقه با آب گرم بشویید.

۲. حالت‌دهنده‌ی مو

شما می‌توانید به‌جای ژل‌ها یا اسپری‌های تثبیت‌کننده‌ی مو، از روغن آرگان استفاده کنید.

 به‌علاوه، روغن آرگان برخلاف این محصولات به موهایتان ظاهری چرب یا پودرمانند نمی‌دهد، همچنین مانع به‌هم ریختن موهایتان به‌خاطر وزش باد می‌شود و می‌تواند برای مرتب کردن موها در طول روز به‌کار رود.

۳. ترمیم موخوره

روغن آرگان می‌تواند برای ترمیم موقت موخوره به‌کار رود. این روغن، وز مو را کم می‌کند و به مو ظاهری نرم و صاف می‌دهد.

 مقداری از آن را برحسب نیازتان از آن بر روی موهای خود بمالید.

۴. افزایش رشد مو

اگر احساس می‌کنید که رشد موهایتان بسیار کُند است، می‌توانید قبل از خواب مقداری روغن آرگان را روی پوست‌تان ماساژ دهید، یک حوله روی بالش‌تان پهن کنید و بخوابید. Argan همچنین می‌توانید یک کلاه حمام پلاستیکی روی سرتان بگذارید .

 البته اگر فکر می‌کنید که اذیت‌تان نمی‌کند. صبح، موهایتان را به‌طور معمول بشویید. تا زمانی که احساس کنید سرعت رشد موهایتان طبیعی شده است، این کار را هر شب انجام دهید.

۵. نرم‌کننده‌ی بدون نیاز به آبکشی

شما می‌توانید مقدار کمی روغن آرگان را به‌عنوان نرم‌کننده‌ی مؤثر و بدون نیاز به آبکشی نیز به موهایتان بمالید. 

این روغن، موهایتان را به‌هیچ‌وجه چرب یا روغنی نمی‌کند .  argan oil همچنین می‌توانید هنگام خواب، روغن بیشتری به موهایتان بمالید و صبح روز بعد آن را بشویید.

خواص روغن آرگان برای ناخن‌ها


روغن آرگان علاوه‌بر پوست و مو برای ناخن‌ها نیز مفید است. ناخن‌ها اغلب به‌خاطر سبک زندگی مدرن ما بیشترین آسیب را می‌بینند. ما مجبوریم برای اجتناب از ویروس‌ها و باکتری‌ها، آنها را چند بار در روز بشوییم و همچنین از آنها برای شستن خودمان، انجام کارهای خانه و شست‌وشوی ظرف‌ها نیز استفاده می‌کنیم. در نتیجه طولی نمی‌کشد که ناخن‌های ما کوتاه، شکسته و ترک‌خورده می‌شوند. روغن آرگان می‌تواند به ترمیم ناخن‌ها کمک کند تا دوباره ظاهری زیبا و طبیعی پیدا کنند.برخی خواص فوق‌العاده روغن آرگان برای ناخن‌ها عبارتند از:

۱. جایگزینی برای لاک ناخن

روغن آرگان می‌تواند ناخن‌هایتان را براق و درخشان کند، بدون آنکه نیازی به استفاده از یک برق ناخن یا لاک پایه باشد.

۲. جلوگیری از ترک‌خوردن و پوسته‌پوسته‌ شدن ناخن

پوسته‌پوسته شدن و ترک‌خوردن ناخن‌ها فقط باعث تضعیف‌شان می‌شود و اگر مجبور باشید ناخن‌های شکسته را بیش‌ازحد کوتاه کنید، ممکن است بسیار دردناک باشد. روغن آرگان می‌تواند به محافظت از ناخن‌هایتان کمک کند تا دوباره به بلندی طبیعی‌شان برسند.

۳. مرطوب‌کردن کوتیکول‌های ناخن 

کوتیکول، همان ناحیه‌ی سفتی است که بین ناخن و انگشت‌تان قرار دارد. کوتیکول‌ها اغلب سریع‌تر از هر قسمت دیگری از نوک انگشت، خشک می‌شوند و پوسته می‌دهند. همچنین می‌توانند به‌مرور زمان ظاهر ناخوشایندی پیدا کنند. روغن آرگان، رطوبت لازم را فراهم می‌کند تا ناخن‌هایتان زیبا و شاداب به‌نظر برسند.

۴. تسریع روند ترمیم

آسیب‌ها و بریدگی‌های کوچک به خصوص در ناحیه کوتیکول ناخن‌های‌تان، به‌سختی دیده می‌شوند اما می‌توانند باعث درد شدیدی در این نواحی شوند. روغن آرگان از ورود باکتری‌ها به درون این‌گونه جراحت‌ها جلوگیری می‌کند و روند ترمیم آنها را سریع می‌کند.

۵. رفع خشکی ناشی از استفاده‌ی زیاد از لاک پاک‌کن

استفاده از لاک پاک‌کن می‌تواند به‌مرور زمان چربی‌های طبیعی ناخن‌هایتان را ازبین ببرد و به آنها ظاهری خشک و پودری دهد. 

شما می‌توانید برای رفع این‌گونه خشکی‌ها به ناخن‌هایتان روغن آرگان بمالید تا دوباره ظاهری سالم پیدا کنند.

خواص روغن آرگان برای پوست


روغن آرگان، فواید بسیاری برای پوست دارد. مردان و زنان هر دو می‌توانند از روغن آرگان استفاده کنند.

 این روغن عاری از عطرهای مصنوعی و مواد افزودنی است. شما با مالیدن این محصول کاملا طبیعی روی صورت‌تان احساس اعتمادبه‌نفس بیشتری خواهید کرد.

 استفاده از روغن آرگان روی پوست کودکان نیز کاملا بی‌خطر است، چون همان‌طور که می‌دانید آنها نیز مشکلات مراقبت از پوست مخصوص به خودشان را دارند. 

برخی خواص اعجاب‌آور روغن آرگان برای پوست عبارتند از:

۱. مرطوب‌کننده‌ی شبانه

روغن آرگان به‌آسانی جذب پوست می‌شود، بنابراین مرطوب‌کننده‌ای مناسب برای صورت است که پوست را چرب نمی‌کند. 

همچنین استفاده از آن در اطراف چشم نیز بی‌خطر است و باعث ایجاد سوزش نخواهد شد.

۲. پاک‌کننده‌ی پوست ارزان‌قیمت

یک چای کیسه‌ای سبز را در آب جوش بخیسانید و سپس دو تا چهار قطره روغن آرگان به این مایع اضافه کنید. آن را دو بار در روز با یک اسفنج پنبه‌ای روی صورت‌تان بمالید.


روغن اصل

۳. لایه‌بردار

یک قطره روغن آرگان را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و از آن برای لایه‌برداری پوست صورت‌تان استفاده کنید.

 سپس صورت‌تان را با آب بشویید. از طرفی شکر به‌طور طبیعی در آب حل می‌شود و بنابراین باعث گرفتگی راه آب سینک نخواهد شد. به این ترتیب دیگر لازم نیست از محصولات لایه‌بردار حاوی دانه‌های پلاستیکی که احتمال دارد راه‌آب‌تان را کیپ کنند، استفاده کنید.

۴. توقف آکنه

ترکیبات طبیعی موجود در روغن آرگان نه تنها پوست شما را متعادل می‌سازند تا چربی کمتری تولید کند، بلکه تولید باکتری را که می‌تواند باعث مسدود شدن منافذ شود، کاهش می‌دهند.

۵. کاهش ترک‌های پوستی

می‌توانید برای کاهش ترک‌های پوستی که در دوره‌ی بارداری ایجاد شده‌اند، از روغن آرگان استفاده کنید. 

کافی است این روغن را بلافاصله پس از زایمان، روی ترک‌ها بمالید. این روغن به محوشدن آنها کمک می‌کند.

۵ فایده‌ی جالب روغن آرگان که احتمالا تابه‌حال نشنیده‌اید


شاید روغن آرگان محصولی ایده‌آل برای مواقعی باشد که پوست‌تان خشک یا پوسته‌پوسته است اما مزایای دیگری نیز دارد.

۱. از سوزش ناشی از اصلاح جلوگیری یا آن را برطرف می‌کند

شما می‌توانید یک قطره روغن آرگان را به کرم اصلاح‌تان اضافه کنید تا اصلاح صورت و پاهایتان بسیار آسان‌تر شود . 

همچنین اگر متوجه شدید که پوست‌تان پس از اصلاح دچار قرمزی، سوزش، خارش یا برجستگی شده‌ است، مقداری روغن آرگان را روی این نواحی بمالید تا سریع‌تر التیام یابد.

۲. نرم‌کننده‌ای فوق‌العاده برای لب

لب‌ها فاقد غده‌های چربی هستند، به همین دلیل سریع‌تر از سایر جاهای بدن، خشک می‌شوند و ترک می‌خورند. روغن آرگان برای مردان یا زنانی که دوست ندارند از بالم‌های لب سنگین استفاده کنند، بسیار مفید است. همچنین می‌توانید چند قطره روغن آرگان را با شکر قهوه‌ای مخلوط کنید و با آن یک اسکراب لب درست کنید. این مخلوط را روی لب‌هایتان ماساژ دهید تا سلول‌های مرده و خشک از لب‌هایتان جدا شوند.

۳. نرم‌کردن پاهای خشک

پاها می‌توانند بیشتر از سایر جاهای بدن خشک و زبر شوند. هنگام خواب چند قطره روغن آرگان را روی پاهایتان بمالید و سپس جوراب بپوشید. این بهترین روش برای نرم کردن ترک‌ها و پینه‌های کف پاهاست.

۴. از ظاهر ناخوشایند اثر زخم‌ها می‌کاهد

روی هر اثر زخم یک قطره روغن آرگان بمالید تا با سرعت بیشتری ترمیم شود یا میزان قرمزی آن کاهش یابد.

 در حالت ایده‌آل باید این کار را بلافاصله پس از ترمیم زخم انجام دهید اما این روش می‌تواند در کاهش آثار ناخوشایند زخم‌های مربوط به سال‌ها پیش نیز مؤثر باشد.

۵. از ترکیبات امگا ۳ و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن بهره ببرید

این ترکیبات می‌توانند به صاف کردن چین‌و‌چروک‌ها، کاهش لکه‌های مربوط به سن و سایر خطوط ریز روی پوست و بدن کمک کنند.

حالا که متوجه شدید این روغن چقدر برای مو، پوست و ناخن‌ها مفید است، ممکن است به فکر خرید روغن آرگان و استفاده‌ی از آن در زندگی روزانه‌تان افتاده باشید.

 استفاده از این محصول به دلیل طبیعی بودن آن، در اطراف چشم و دهان بی‌خطر است.

 از طرفی با اینکه کودکان نسبت به ترکیبات مضر موجود در محصولات تجاری که در فروشگاه‌ها فروخته می‌شوند، حساس‌تر هستند، استفاده از این روغن برای‌شان کودکان مطمئن و بی‌خطر است.

روغن آرگان 

روغن مار هندی

یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ساعت 17:20

روغن مار هندی ؟

روغن مار هندی دارای مزایای چشمگیری برای سلامتی میباشد .

از جمله این مزایا عبارتند از :

  • بهبود درد آرتریت
  • آرام بخش
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهبود درد آرتروز
  • درد دیسک و
  • ایجاد تعادل بین پوست و مو
  • تقویت چشم گیر رویش مجدد مو .

روغن مار هندی علاوه بر مزایای بسیار زیاد همانند هرچیزی عوارض سوء مصرف خفیف نیز دارد که در مقایسه با مزایای آن بسیار خفیف است که عمدتا شامل حال کسانی میشود که آلرژیک های پوستی دارند یا روغن های مار ناخالص استفاده می نمایند .

در ادامه به بررسی آنها می پردازیم .

 


اهمیت تهیه روغن مار :

به جهت بحث بر انگیزی این روغن و اعتبار آن ، بهتر است این روغن را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید زیرا بسیاری از افراد سودجو به علت کمیاب یا به عبارتی نایاب بودن روغن مار هندی اقدام به ساخت روغن های شبه مار می نمایند .

در نتیجه روغن مار هندی را از یک منبع معتبر تهیه نمایید .

که علاوه بر مزایای فوق بتوانید از آن به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده نیز استفاده نمایید .

 

روغن مار هندی چگونه ساخته میشود ؟

روغن مار هندی از چربی روغن مار ماهی چینی گرفته و تهیه میگردد .

این چربی به یک روغن یکپارچه و متمرکز تبدیل شده است .

که دارای مقدار بسیاری امگا ۳ طبیعی و  ایکوزاپنتائوئیک اسید میباشد که رابطه مستقیمی با سلامت انسان دارد .

اصطلاح روغن مار از سالهای بسیار قدیمی برای توصیف داروی ها تقلبی و پزشکی مورد استفاده قرار میگرفته است.

تا زمانی که علم به درجه ای رسید که توان تشخیص این روغن را از سایر داروها دارا شد .

در گذشته پادشاهان و طبیبان از روغن مار به عنوان اکسیر زندگانی یاد میکردند .

به گونه ای کلمه مار گیر ابتدا برای افرادی استفاده میشد که در خدمت اربابان بودند و به گرفتن مارهای آبی مشغول بودند .

این افراد مارها را برای طبیب پادشاهان برده و آماده روغن گیری میکردند .

روغن مار هندی دقیقا مشابه روغن آرگان  خواص بسیار بالایی برای مو دارد .

 

فواید روغن مار هندی :

افرادی که از درد مفصل و آرتریت، التهاب موضعی، سیستم ایمنی ضعیف، مشکلات قلبی عروقی، دمانس، اختلال شناختی، استرس، اضطراب، افسردگی، سرشاخه ها، شوره سر، ریزش مو و درد مزمن دارند از روغن مار استفاده می کنند .

بیشترین تاثیر را روغن مار بر روی آرام کردن درد های مفصلی و آرتریتی همچنین تاثیر معجزه آسایی بر روی رشد موی انسان دارد .

 

کاهش التهاب بوسیله روغن مار هندی :

در طب سنتی از قدیم روغن مار به عنوان دارویی برای موارد زیر استفاده میگردد :

  • کاهش درد و التهاب مفاصل
  • آرتروز
  • نقرس

درد عضلانی و تعدادی از بیماری های مزمن دیگر مورد استفاده قرار گرفته است .

مطالعات علمی نوین نیز حاکی از آن است که اسید های چرب امگا ۳ موجود در روغن مار میتوانید باعث کاهش شدید التهاب مفاصل و درد های مفصلی گردد .

موثر در کاهش دادن درد با روغن مار هندی :

در قسمت قبل گفتیم التهاب را بسیار کاهش میدهد ، در این قسمت میگوییم از روغن مار به عنوان یک مسکن بسیار قوی نیز استفاده میگردد .

همچنین از آن برای بهبود هرچه سریعتر زخم ها و اسکار ها استفاده میگردد .


تقویت سلامت قلب :

جالب و بحث برانگیز است نه ؟!

برخلاف آنچه بسیاری از مردم بر این باورند، همه چربی ها برای شما بد نیستند، همانطور که در مورد اسید چرب امگا ۳ موجود در روغن مار – ایکوزاپنتانوئیک اسید است.

این چربی غیر اشباع شده با فشار خون پایین تر ارتباط دارد، که می تواند فشار بر سیستم قلبی عروقی را کاهش دهد.

همچنین خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.

روغن خراطین نیز یک روغن اعجاب انگیز است .

روغن مار به تقویت کننده و روغن خراطین اصل به حجم دهندگی شهرت دارند.

محافظت از پوست با روغن مار هندی :

هنگامی که بحث حفاظت از پوست می آید ، گزینه اول روغن مار  است .

زیرا می تواند پوست را به شیوه های مختلف مرطوب نگه دارد و از پوست محافظت کند.

این روغن میتواند :

  1. ترک ها
  2. آسیب دیدگی ها
  3. اسکار ها
  4. فرو رفتگی هارا لایه برداری کند و پوستی جوان را برای شما به ارمغان بیاورد .

مراقبت از مو و ریزش مو بوسیله این روغن :

علم پزشکی تا سال ۲۰۰۹ بر این باور بود که روغن مار هندی هیچگونه تاثیری بر روی موها و فولیکول های موی سر ندارد .

این نظریه پا برجا بود تا  سال ۲۰۱۲ محققان به این نتیجه رسیدند که این روغن بیشترین تاثیر را بر روی رشد مو و جلوگیری از ریزش مو دارد.

عملکرد نیز بدین ترتیب است که :

بواسطه اسید های چرب و امگا ۳ موجود در روغن مار سبب افزایش قدرت فولیکول های موجود در پوست و در نتیجه رشد مو میگردد .

تقویت سیستم ایمنی بدن :

ترکیبات محافظتی که در روغن مار یافت می شوند که  معمولا به عنوان ضد باکتری یا ضد ویروسی شناخته نمی شوند .

اما آنها به عنوان آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهابی عمل می کنند.

به همین سبب  می توانند فشار سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند، به این معنی که آنها می توانند به عنوان یک تونیک برای سلامتی کلی عمل کنند .

افزایش عملکرد روان شناختی :

ماده فعال در روغن مار، اسید ایکوزاپنتانوئیک، به طور مستقیم با توانایی های شناختی بهبود یافته و کاهش اختلالات نوروژنیک و عصبی ارتباط دارد.

این موارد شامل :

  • اسکیزوفرنی
  • افسردگی
  • زوال عقل

و آلزایمر می شود.

تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است، اما نتایج اولیه بسیار دلگرم کننده است.

بهبود اعصاب بوسیله روغن مار :

اعتقاد بر این است که طبیعت ضد التهابی و آرامش بخش این روغن باعث تعادل، اضطراب و خلق و خوی هورمون می شود.

اگر شما خودتان را نگران یا عصبانی کنید بدون توضیح خوب، مقدار کمی روغن مار را در معابدتان مالش دهید.

همچنین میتوانید آن را به عنوان ساییدگی بخورید و احساس خلق و خوی خود را بهبود ببخشید.

 

تشخیص روغن مار هندی اصل :

همانطور که در بالا ذکر شد خرید روغن مار باید از یک منبع معتبر صورت گیرد . روغن های مار تقلبی عمدتا با بسته بندی کپی مانند شکل میگیرد .

لذا میبایست به موارد زیر در هنگام خرید دقت گردد .

روش اول تشخیص  بوسیله بو :

بوی روغن مار هندی اصل شبیه پنیر لیقوان است اما در موارد تقلبی بوی اسانس های مصنوعی به مشام میرسد .

روش دوم تشخیص بوسیله رنگ :

رنگ روغن مار هندی اصل بی رنگ متمایل به نارنجی رنگ است اما روغن های تقلبی رنگ های متفاوت از جمله نارنجی پررنگ است .

روش تشخیص بوسیله قیمت :

روش دیگر تشخیص بوسیله قیمت است بدین گونه که روغن مار یک روغن نادر است و پروسه روغن گیری زمان بری را دارا میباشد لذا متناسب با آن از قیمت بالایی نیز برخوردار است .

به همین سبب شما به راحتی میتوانید از روی قیمت ها و مشخصات بالا  اصل و یا تقلبی بودن محصول را محک بزنید .

توجه شود که :

اصل یا تقلبی بودن را فقط میتوان از طریق موارد بالا و یا آزمایش PDO SNAKE OIL بررسی نمود و راه دیگری نخواهد داشت همینطور دقت شود که بسته بندی تقلبی و اصلی هیچگونه تفاوتی باهم ندارند .

 


 

عوارض جانبی روغن مار :

چند عارضه جانبی از روغن مار، مانند :

  • التهاب پوست
  • واکنش های آلرژیک
  • و پریشانی دستگاه گوارش

 وجود دارد .

اما این عمدتا ناشی از مصرف نامناسب روغن یا استفاده از روغن با کیفیت پایین اس

روغن شترمرغ و خواص بی نظیر آن

یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ساعت 17:19

خواص روغن شترمرغ چیست


تاثیر روغن شترمرغ بر شادابی پوست

 روغن شترمرغ حاوی اسید های چرب ضروری نظیر امگا ۳، ۶، ۹ و نیز برخی ویتامینها (نظیر ویتامین A) و اسید های آمینه است که در حفظ سلامت و طراوت پوست بدن انسان تاثیر به سزایی دارد.

 

 ترکیب اسید های چرب موجود در روغن شترمرغ شباهت بسیار زیادی به اسید های چرب موجود در پوست انسان دارد و حتی مولکول های آن کوچکترند و نقطه ذوب آن ها پائین است، لذا سرعت نفوذ آن به پوست انسان بسیار بالاست و بر خلاف سایر کرم های پوستی رایج، منافذ پوستی را مسدود نمی کند.

 این خصوصیات موجب شده تا از روغن شترمرغ برای تولید انواع محصولات آرایشی بهداشتی نظیر لوسیون ها، شامپو ها، کرم ها و صابونها استفاده گردد. البته از روغن خالص  خرید روغن شترمرغ  نیز می توان به صورت موضعی استفاده نمود.

 روغن شترمرغ از زمان های بسیار قدیم برای بهبود بیماری های پوستی مانند درماتیت، اگزما، پسوریازیس و … و نیز سایر مشکلات پوستیمانند لکه های قرمز روی پوست، خراشیدگی ها، خشکی پوست، سوختگی های سطحی، آفتاب سوختگی، ترک لب ها، موهای خشک و … کاربرد داشته است.

 همچنین می توان خواص زیر را نیز برای آن برشمرد:

  ۱.لایه بردار و جوان کننده پوست (نرم کننده،روشن کننده و ضدلک)

بهبود شبکه فیبری پوست به دلیل وجود اسیدهای چرب غیر اشباع

صاف کننده خطوط و چروکهای پوست صورت و گردن

کمک به بهبود خشکی لب و کبودی و پف زیر چشم و جای جوش.

قویترین برطرف کننده ترکهای پاشنه پا و ترکهای بعد از زایمان و ترکهای چاقی لاغری

ترمیم جای زخم، سوختگی، بخیه و مشکلات گوشت اضافه 

طریقه استفاده از روغن شترمرغ

 می دانید که به طور معمول هیچ درمانی برای بیماریهای پوستی شناخته شده وجود ندارد اما این بیماریها می توانند با مصرف روغن بهتر مدیریت شوند و با توجه به سه عامل سن، وزن و نیاز بیمار اثر بخشی روغن جهت بازسازی پوست و نفوذ عمقی در بین لایه های پوست که هر کدام وظیفه ای خاص به شرح زیر به عهده دارند حدود ۷۵ روز زمان لازم است و باید با در نظر گرفتن ۳ عامل کلیدی فوق هر کسی دوز مصرف خود را مشخص کند.

 به افرادی که از خشکی بیش از حد پوست رنج می برند و پس از استحمام دچار خارش پوست می شوند توصیه می گردد پس از هر بار استحمام صورت و دست های خود را با روغن شترمرغ به خوبی چرب کنند.

 برای از بین بردن جوش های صورت به مدت ۳-۲ هفته روزی یک مرتبه پس از شست و شو با صابون های غیر محرک، روغن شترمرغ به خوبی در حدود یک دقیقه روی پوست مالیده شود. لکه های پوستی زمان بیشتری برای بهبود نیاز دارند.

 برای ترک های پاشنه و کف پا روزی دو بار (به خصوص یک مرتبه قبل از خواب ) روغن شترمرغ به خوبی مالش داده شود. حد اکثر در طی سه روز اثرات آن مشهود خواهد بود.

 استفاده از روغن شترمرغ بر روی خراشیدگی ها و زخم های پوستی و سوختگی ها روزی سه مرتبه در طی یک هفته تاثیر بسیار مطلوبی در التیام داشته و اثر زخم بسیار کمتری به جا می ماند.

اثرات دارویی روغن شترمرغ

علاوه بر فواید بیان شده در حوزه زیبایی و سلامت، روغن شترمرغ خواص دارویی هم دارد:

 درمان زخم ها و کبودی ها، بریدگی ها و خراشیدگی های پوست

ترمیم سوختگی های خفیف و شدید

درمان زخم بستر و نیش حشرات و خاصیت آنتی هموروئیدی

برطرف کننده ناراحتی ها و التهابات پوستی ( تبخال، تاول، اگزما٬ پسوریازیس، قانقاریا)

تسکین دردهای مزمن و شدید مفاصل (کمردرد، آرتروز، زانودرد،رماتیسم و سیاتیک)

برطرف کننده دردهای ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلات و ماهیچه ها (دررفتگی و رگ به رگ شدن‌)

 منبع رویکااستور و اویلیکا همینطور رویکا

از همه مهمتر میتوان به http://roykastore.blogfa.comو   http://roykanevis.blogsky.com  و نیز همچنین  http://roydaran.mihanblog.com  

همینطور برای شتر مرغ

میتوانی به http://roykanevis.parsiblog.com/ مراجعه کنید 

دیدگاه طب سنتی راجع به روغن خراطین

یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ساعت 17:19

روغن خراطین چیست ؟


نظر طب مدرن راجع به افزایش حجم و روغن خراطین چیست :

در ابتدا نظر طب مدرن راجع به افزایش حجم و سایز اندام های بدن را بررسی می کنیم.

طب مدرن و علم نوین برای افزایش سایز و حجم اندام های بدن موارد زیر را بیان می کند.

  • عمل های جراحی پر هزینه و سنگین
  • قرص و کپسول های شیمیایی
  • ژل های اسیب رسان به اندام های بدن
  • امپول های افزایش حجم که موجب رخنه ی مواد به اندام های بدن می شود.
  • استعمال  ترکیبات کورتون دار

بیشتر راه کار های افزایش حجم که توسط طب مدرن ارائه می شود دارای عوارض و بسیار پر هزینه می باشد.

نظر طب سنتی راجع به افزایش حجم و روغن خراطین چیست :

طب سنتی برای افزایش حجم تنها روغن خراطین و بعضی دارو های گیاهی را پیشنهاد می دهد.

حال انکه استفاده از خراطین به مراتب اسان تر و راحت تر می باشد.

روغن خراطین چیست که طب مدرن اینگونه برای افزایش حجم توصیه می کند.

در بالا به طرح این سوال که روغن خراطین چیست جواب دادیم و مواد تشکیل دهنده انرا بیان کردیم.

حال به خواص روغن خراطین اشاره می کنیم تا از خواص معجزه اسای ان آگاه شویم.


خواص روغن خراطین چیست ؟

  • افزایش دهنده ی سایز و بزرگ کننده حجم برای الت تناسلی اقایان
  • بزرگ کننده حجم لب و گونه
  • از بین برنده ی خط خنده و چین و چروک
  • مناسب برای بدنسازان برای حجم دادن به عضلات
  • فرم دهنده و حجم دهنده ی عالی و فوق العاده برای سینه ی خانم ها
  • رویش مجدد مو به کمک خراطین
  • صاف کننده ی خطوط روی صورت
  • پر کننده ی گودی زیر چشم
  • کمک به افزایش گردش خون و باز شدن عروق خونی بدن

موارد بالا تنها چند مورد از خواص روغن خراطین است.

با توجه به مطالب بالا و دانستن خواص خراطین می توانیم جواب سوال روغن خراطین چیست را با اطمینان و دانش عالی جواب دهیم.

تشخیص اصل بودن خراطین از نوع تقلبی آن :

دقت به نوع  روغن خراطین اهمیت ویژه ای دارد.

استفاده از روغن خراطین تقلبی و غیر استاندارد اثرات سوء و بدی می تواند به جای بگذارد.

اینکه روغن خراطین چیست و نوع اصل ان چگونه باید باشد اهمیت بالایی دارد.

خراطین اصل باید رنگ تیره و غلظت بالایی داشته باشد و از روغن های بستر ساز مانند کنجد برای افزایش حجم دادن به آن استفاده نشده باشد.

ساخت خراطین در خانه و به شیوه ی سنتی :

برای ساخت روغن خراطین خانگی که مورد قبول  طب سنتی باشد باید دقت شود که روغن خراطین چیست .

برای ساخت ۱۵ میل روغن کافیست ۴ عدد کرم ایزینفتیدا را در ظرفی الومینیومی و نچسب بریزیم.

سپس مقداری اب بریزیم و درجه حرارت را به مقدار کافی بالا ببریم تا اب جوش بیاید.

پس از نبخیر اب و باقی ماندن روغن در ته ظرف ، روغن را جمع اوری کرده و دوباره اب میریزیم و این عمل را تا ۵ بار تکرار می کنیم.

روغنی که اینگونه بدست می آید روغن بدون پایه و ۱۰۰% خالص می باشد.

 

 

( تعداد کل: 66 )
<<    1       2       3       4       5       ...       14    >>